• Gratis inpakservice
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden
  • Webwinkelkeurmerk

Nieuwe items in de uitverkoop! Bekijk de sale pagina.Shop op leeftijdenOnze duurzame merken


Onze collectie duurzame speelgoedmerken wordt steeds groter. We besteden veel tijd en aandacht aan het vinden van de mooiste en beste merken. We kijken daarbij naar de duurzaamheid in materialen, maar ook naar het productieproces en arbeidsomstandigheden. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan een mooie en duurzame wereld.

Op de merkenpagina vind je een overzicht van alle merken die Muizenkindjes verkoopt.

 Cadeauverpakking

Wil je je bestelling leuk ingepakt ontvangen? Selecteer dan de inpakservice bij het product. Daar kun je dan aangeven of het voor een jongen, een meisje of neutraal is. Deze service bieden wij gratis aan en we zorgen ervoor dat het een feestelijk pakketje is!

 


Blog


Nieuws!

Wat een super leuke maand hebben we achter de rug! De pakket pagina is vernieuwd. Je kan nu zelf een pakket samenstellen naar wens en hoeft niet meer te wachten op een reactie met voorbeelden. Wist je dat alle producten die je in het pakket stopt een korting hebben van 10%? We hebben inmiddels zo’n 50 producten waar je uit kan kiezen. We hebben nog een kleine nieuwe levering van Pebble binnengekregen met super leuke knuffeltjes die het ook erg goed doen in de cadeaupakketten.

Lees meer »

We zijn gestart!

De eerste maanden van Muizenkindjes zijn een feit! We zijn oktober 2021 gestart onder een andere naam die we noodgedwongen hebben moeten wijzigen, iets waar we veel van geleerd hebben. Vlak na de verjaardag van de Sint konden we online onder de naam Muizenkindjes. Vol trots kunnen we zeggen dat we deze naam mogen voeren en het officieel geregistreerd staat als merk. 

Lees meer »

Nieuwsbrief


Blijf in contact!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en aanbiedingen van Muizenkindjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, die maximaal 2 keer per maand verschijnt 🙂