Een duurzaam kraamcadeau

Een duurzaam kraamcadeau

Ik zoek een duurzaam kraamcadeau

Of je nou op zoek bent naar een duurzaam kraamcadeau, een gepersonaliseerd kraamcadeau, een kraamcadeau meisje of een kraamcadeau jongen, het maakt niet uit! Je hebt bij Muizenkindjes volop keus. Wil je een kraam cadeau versturen direct naar de ontvanger? Ook dat is geen probleem! Hoe leuk is het een kraamkado per post te ontvangen. Daarbij is er ook volop keus voor een kraamcadeau moeder, bijvoorbeeld kleine fijn duurzaam zeepje van HappySoaps of een klein cadeautje van Sidedish.

Zelf hebben we 3 kinderen en 2 kraamperiodes gehad. Bij Isabel, de oudste, was dat een ‘normale’ periode en de tweede ronde met Tobias en Nina. Ik vind het persoonlijk leuk een cadeautje te geven waar een baby/kindje wat langer wat aan heeft. Kortom, ben je op zoek naar een milieuvriendelijke kraamcadeaus kijk niet verder. Hierbij een top 10 kraamcadeaus :

 

1 Een gepersonaliseerd cadeau

Hoe leuk is het om een houten kraamcadeau met naam te geven. Zo geef je een bijzonder kraamcadeau die voor altijd een mooie herinnering zal zijn aan de baby tijd. Muizenkindjes uit Maarssen maakt geboortebordjes en heeft daarnaast verschillend houten speelgoed als babycadeau met naam in het assortiment. Daarnaast ook kleine kraamcadeautjes die gepersonaliseerd zijn zoals verschillende bijtringen. Dus zoek je een origineel kraamcadeau met naam en geboortedatum , klik hier.

 

2 Kraamcadeau per post

Wil je een kraamcadeau versturen? Dat kan eenvoudig bij Muizenkindjes. Je vindt hier brievenbuspakketten die je kan geven als kraamcadeau of grotere pakketten om een geboorte cadeau te versturen. Natuurlijk kan je ze ook zelf geven. Het voordeel van een pakket is dat je een paar cadeautjes in een keer geeft aan de kersverse papa of mama. Je vindt verschillende opties voor een kraam cadeau pakket hier.

 

3) PlanToys

Voor een duurzaam babycadeau zit je bij PlanToys altijd goed. Neem de sensory tumbling waarbij de zintuigen van het kindjes gestimuleerd worden of een eerste sleutelbos die verlichting geeft bij doorkomende tandjes. Het productieproces van PlanToys is van A tot Z zo duurzaam mogelijk ingericht waardoor je altijd een verantwoord baby kado kan geven. Je vindt het hele assortiment van PlanToys hier.

 

4) Een lieve knuffel / rammelaar van Pebble
De knuffels van Pebble zijn allemaal handgemaakt en fijn zacht. De meeste rammelen wat het extra leuk maakt voor een baby. De knuffels zijn Fairtrade gemaakt en gaan jaren lang mee. Welk lief vriendje geeft jij als origineel geboortecadeau? Bekijk het assortiment van Pebble hier.

 

5 Een houten trein
Niet direct voor een pasgeboren baby om mee te spelen maar wel een heel leuk accessoire voor op de kinderkamer. We kregen een houten trein die Isabel nog steeds op haar kamer heeft staan op een plankje. Deze van Trixie ziet er zo gezellig uit met alle dieren.

 

5 Een test setje van Naïf of babyproducten van HappySoaps
Wat was ik blij dat we deze hebben gehad in de kraamweek van Isabel. Ik stond er toen niet erg bij stil wat er allemaal voor troep in babyproducten kan zitten. De producten van Naïf zijn geheel op natuurlijk basis en al geschikt voor pasgeboren baby's. Naast Naïf zijn de producten van HappySoaps ook altijd een schot in de roos. Plasticvrije zeepjes en bodybars voor de allerkleinsten. Zo geef je iets wat direct gebruikt kan worden én een fijne achtergrond heeft

 

6 Hydrofielen

Een grote hydrofiele doek is altijd fijn. We gebruiken ze voor Tobias en Nina na vier jaar nog steeds en ze zijn na heel veel 60 graden wasjes nog steeds goed. Heerlijk om ze mee af te drogen. Tijdens de borstvoedingsperiode kan zo’n doek gebruikt worden om discreet te voeden. Maar je kan er ook een schaduwplek mee creëren, een tent mee bouwen noem maar op! We hebben doeken in verschillende maten in het assortiment, klik hier.


7 Een sleutelbos
Je kindjes eerste sleutels. Deze zijn altijd fijn en multifunctioneel. Ze zijn te gebruiken als ‘sleutel’ maar dienen ook prima om in te bijten bij doorkomende tandjes. We hebben ze in het assortiment van hout gemaakt door PlanToys, klik hier, en van gerecycled plastic van Green Toys, klik hier

 

8 Een stapeltoren
Een houten stapeltoren doet het altijd goed. We hebben een aantal verschillende in het assortiment. Van het merk Trixie baby hebben we er verschillende. Bijvoorbeeld Mr. Monkey , Mrs elephant en Mr. Polar Bear. Ook heeft PlanToys een prachige houten stapeltoren van een kip, klik hier.

 

9 Opbergkistjes

Een mooie houten kistjes om geboortekaartjes in op te bergen van Fien & Feau. We hebben ook melktanden en haarlok doosjes in het assortiment. Je vindt het allemaal hier.


10 Kraamcadeau tweeling

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau voor een tweeling? Bekijk eens de geboortebordjes van Muizenkindjes. De dieren zijn naar wens aan te passen. Binnenkort volgen er verschillende cadeaupakketten speciaal ontworpen voor een tweeling.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen