Duurzaam buitenspeelgoed

Duurzaam buitenspeelgoed

Het leukste buitenspeelgoed

 

Ben je op zoek naar Duurzaam buitenspeelgoed? Muizenkindjes geeft allerlei tips om lekker veel naar buiten te gaan ! Of je nu zoekt naar buiten speelgoed 1 jaar , buitenspeelgoed 2 jaar of naar buitenspeelgoed voor 3 jaar en ouder. Je zit bij Muizenkindjes goed.

 

Omdat we zelf inmiddels aardig wat ervaring hebben met buitenspeelgoed voor onze eigen Muizenkindjes hebben we ons assortiment daar ook op aangepast. Onze tweeling van inmiddels vier speelt nog vaak in de zandbak met het speelgoed van Scrunch en Green Toys. Hierbij verschillende tips:

 

  • Kijk voor leuk buitenspeelgoed peuter bij Green Toys. Het is oersterk en gemaakt van gerecycled plastic. Wel zo duurzaam. Neem bijvoorbeeld de Dump Truck waarmee in de zandbak gespeeld kan worden. Of kijk eens bij de verschillende boten die prima kunnen varen in het zwembad.

         

  • Natuurlijk heeft Muizenkindjes houten buitenspeelgoed. Van PlanToys hebben we speelgoed voor buiten zoals deze sand play set . Wel is het belangrijk het houten speelgoed buiten droog weer op te bergen zodat het lang mee gaat

 

  • Zoek je super leuk buitenspeelgoed? En dan buitenspeelgoed voor kinderen vanaf 4 / 5 jaar? Is het mooi weer, of beter gezegd, is het droog? Kijk eens naar Bubblelab! Je maakt meters grote bellen ! Dit is fantastisch speelgoed voor buiten op een mooie dag! Je kind zal er geen genoeg van krijgen. Je vindt de mega bubbles hier.

        

 

  • Vergeet ook niet duurzaam buitenspeelgoed van Scrunch. Dit is gemaakt van siliconen en daarmee oersterk. Muizenkindjes heeft vanalles in het assortiment. Emmers , krokodillen gieters en veel meer. Je vindt het hier.

        

 

Ook voor buitenspeelgoed kinderopvang kan je bij Muizenkindjes goed terecht. Het robuuste speelgoed van Green Toys  is het leukste buitenspeelgoed voor de allerkleinsten. Maar ook leuke andere producten doen het goed. Bijvoorbeeld een vergrootglas om op zoek te gaan naar kriebelbeestjes of een safari rugzak om op ontdekking te gaan buiten.

 

Heb je hulp nodig met kiezen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het leukste speelgoed voor in de tuin!

 

Een compleet overzicht vind je hier.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen