Shop duurzaam speelgoed bij Muizenkindjes

Bij Muizenkindjes ben je aan het juiste adres voor de leukste speelgoedartikelen. Zo vind je bij ons buitenspeelgoed, badspeelgoed, puzzels, knuffels, houten speelgoed en nog veel meer! Waar ga jij jouw kleintje mee verblijden?

Bekijk hier de hele collectie

Ontdek het leukste speelgoed voor kinderen bij Muizenkindjes

Badspeelgoed, buitenspeelgoed, puzzels, knuffels, spellen en muziekinstrumenten, bij Muizenkindjes vind je het allemaal! In onze webshop vind je speelgoed waarmee je geheid een lach op het gezicht van ieder kind tovert. Het assortiment is opgebouwd uit producten voor kinderen van iedere leeftijd, waarbij rekening is gehouden met het milieu. Zo zijn de meeste producten bijvoorbeeld gemaakt van hout of gerecyclede materialen. Met het speelgoed van Muizenkindjes weet je zeker dat jouw kindje lang plezier zal beleven. Met welk speelgoed ga jij jouw kleintje verblijden?

Muizenkindjes is de plek voor duurzaam speelgoed!

Ben jij op zoek naar duurzaam speelgoed waarbij je ervan verzekerd bent dat jouw kleintje er lang plezier van zal hebben én de producten milieuvriendelijk zijn? Dan ben je op onze website op de juiste plek! In het assortiment vind je verschillende houten speelgoed items voor alle leeftijden. Ontdek bijvoorbeeld de handgemaakte Giraffebijtring. De houten bijtring fungeert tevens als rammelaar en maakt een bijzonder kraamcadeau voor iedere baby. 

Ben jij op zoek naar een duurzaam cadeau voor een kindje van 3? Neem dan eens een kijkje bij onze Kitchenette. Dit kleine keukentje is een droom voor iedere aanstormende keukenprins of prinses! De speelse keuken heeft alle ingrediënten voor een leuke speelsessie. Welk kind ga jij binnenkort verblijden met een van onze duurzame cadeaus?

Shop kleurrijk badspeelgoed 

Badtijd: een onvermijdelijk moment voor iedere kleine koter. Het ene kind geniet ontzettend van een ontspannend moment, het andere kind vermijdt het liever. Met het speelgoed uit ons assortiment zorg jij er voortaan voor dat badderen een feestje wordt voor iedereen! De Ferry boot met auto’s prikkelt met zijn felle kleuren de fantasie van ieder kind. De boot is gemaakt van 100% gerecycled kunststof, wat dit speelgoed ook nog eens duurzaam maakt. Ben jij benieuwd naar welke andere badspeelgoed items wij verkopen? Ontdek ze hier

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

✓ Gratis inpakservice

✓ Duurzame producten