Ontdek unieke kraamcadeaus & pakketten bij Muizenkindjes

Op deze pagina vind je de mooiste, leukste en meest duurzame kraamcadeaus. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd kraamcadeau? Of wil je een pakket uitzoeken? Je vindt het hier allemaal op deze pagina. De pakketten zijn er in verschillende vormen. Ontdek ze nu!

Gepersonaliseerde cadeautjes

Sinds kort is het mogelijk om bij Muizenkindjes een geboortebord te laten personaliseren. Het dierenbord heeft 6 verschillende dieren om uit te kiezen en de komende periode zullen we de collectie uitbreiden. Wil je als bedrijf een bordje laten personaliseren? Dat kan ook. We kunnen ook een logo van een bedrijf verwerken op zo'n mooi bordje, neem even contact met ons op.

Brievenbuspakketten

De mooiste brievenbuspakketten vind je hieronder. Een brievenbuspakket is ideaal om cadeau te doen. Hij kan rechtstreeks naar de ontvanger gestuurd worden en niemand hoeft ervoor thuis te blijven.

1 van 4

Cadeaupakketten

Wie wil jij verrassen met een cadeaupakket van Muizenkindjes? We hebben Leuke en unieke pakketten als kraamcadeau voor de pasgeboren baby's. Voor de kersverse mama of leuke verjaardagscadeautjes. Deze pakketten zijn leuk om te geven en geweldig om te krijgen!

1 van 4

Shop jouw kraamcadeau gemakkelijk online 

Bij de geboorte van een nieuw wondertje is het vaak vanzelfsprekend dat de trotse ouders hun geliefden op kraamvisite uitnodigen. Ontzettend leuk natuurlijk, maar ook een beetje spannend! Want: wat maakt nou een leuk kraamcadeau? Welkom bij Muizenkindjes, bij ons ben je aan het juiste adres voor de leukste geschenken voor ieder kraambezoek. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een gepersonaliseerd cadeautje, een cadeaupakket of een brievenbuscadeautje? In ons assortiment vind je het allemaal! De producten zijn met zorg geselecteerd zodat de kersverse ouders samen met hun kleintje optimaal kunnen genieten van hun bijzondere geschenk.

Kortom: bij Muizenkindjes haal je met een eenvoudige druk op de knop een duurzaam en uniek kraamcadeau in huis. Met de gratis inpakservice zorgen wij er tevens voor dat iedere aankoop feestelijk wordt ingepakt. Welke trotse ouders ga jij binnenkort verrassen? 

Ontdek gepersonaliseerde kraamcadeaus bij Muizenkindjes 

Is er een kleintje geboren in jouw omgeving en mag jij binnenkort op kraamvisite? Dan ben je bij Muizenkindjes aan het juiste adres om een uniek kraamcadeau te vinden. Naast de samengestelde cadeaupakketten kun je bij onze website ook terecht voor gepersonaliseerde geschenken. Er is tevens niets zo leuk als het ontvangen van een cadeautje met de naam van jouw kleine wonder erop. 

In ons assortiment vind je verschillende items die gepersonaliseerd worden met de naam van een kindje. Ontdek bijvoorbeeld het Trixie dierenvliegtuig, dit houten speelgoed kan gepersonaliseerd worden met de naam en geboortedatum van ieder kindje. In het vliegtuig bevinden zich 3 speelse passagiers: de eerste dierenvriendjes van de blije ontvanger! Ben je op zoek naar de andere personaliseerbare cadeaus van Muizenkindjes? Ontdek ze hier!

Verras de kersverse ouders met een uniek brievenbuspakket

Tover een lach op het gezicht van de kersverse ouders door ze te verrassen met een brievenbuspakketje! In het assortiment van Muizenkindjes vind je verschillende geschenksets samengesteld uit de leukste babyproducten. 

Doordat het pakket verzonden wordt in een doos van een klein formaat, kan de bestelling met de reguliere post mee en wordt deze via de brievenbus geleverd. 

✓ Gratis verzending vanaf €60,-

✓ Gratis inpakservice

✓ Duurzame producten