Magnetisch speelgoed , wat is het?

Magnetisch speelgoed , wat is het?

Wat is Connetix? En hoe werkt Connetix?

Op het moment is het superhip en kennen veel kinderen het wel van de opvang of van school. Magnetisch speelgoed! Omdat het open ended speelgoed is, is er geen goed en geen fout. Je kindje kan eindeloos fantaseren en combineren met magnetisch speelgoed zoals Connetix. Met de verschillende tegels is zo veel te bouwen en Connetix biedt ook een set aan waarbij wielen zitten waardoor je kindje zijn of haar creaties kan laten rijden, klik hier.

 

De Connetix magnetische tegels zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Het speelgoed met magneten is verkrijgbaar in verschillende formaten bij Muizenkindjes. Je hebt een (voordelig ) mini pack maar je kan ook kiezen voor een grote ball run. Hoewel Muizenkindjes alleen Connetix in het assortiment heeft is het goed te combineren met andere merken of zelfs met Duplo.

 

De tegeltjes bevatten magneten die gemakkelijk aan elkaar blijven plakken. Fantaseer en maak ene kasteel, een stal voor dieren, een winkel of … ??? Je kan het zo gek niet bedenken of je kleintje verzint iets leuks. Onze kinderen zijn er vrijwel dagelijks uren zoet mee. Ze kunnen er een 2d creatie mee maken of een 3d creatie. Je zult zien dat wanneer een kindje ouder wordt de bouwwerken steeds ingewikkelder worden.

 

De magnetische tegels hebben verschillende kleuren en formaten. Bij Connetix kan je kiezen uit Connetix Rainbow of Connetix Pastel. De kleuren zijn net iets anders maar het is uiteraard prima te combineren. Wil je echt uitblinken met een verjaardagscadeau? Dan zit je met Connetix altijd goed!

Terug naar blog

Reactie plaatsen