Het leukste binnenspeelgoed

Het leukste binnenspeelgoed

De dagen zijn kort en het is flink koud buiten. Hoewel we iedere dag naar buiten gaan ben je toch meer uren binnen en dat vraagt natuurlijk om leuk binnenspeelgoed waar je kindje je uren mee kan vermaken. Hieronder de antwoorden op de vragen, wat is het leukste binnenspeelgoed? Wat is het leukste speelgoed voor een baby? Wat is het meest duurzame binnenspeelgoed?

 

Natuurlijk is dat voor ieder kindje anders. Onze kinderen kunnen namelijk uren achtereen met iets bouwen en ook fantasiespeelgoed is altijd een succes. Voor kindjes vanaf ongeveer drie jaar is Connetix natuurlijk een groot succes. Connetix is ideaal magnetisch binnenspeelgoed. Een jonger kindje zal eerder een wat simpel bouwwerk maken maar een kind van acht jaar of zelfs ouder kan eindeloos variëren van prinsessenkastelen tot de meest ingewikkelde knikkerbanen.

Een baby slaapt veel maar in de tijd dat hij of zij wakker is, is speelgoed waarmee hij vanalles kan ontdekken leuk. Bijvoorbeeld de Sensory tumbling van PlanToys hier kan hij wat zien, wat voelen en wat horen.

En als je nu denkt wat houd je kindje van een jaar zoet? Een kindje rond het jaar kan lang zoet zijn met activiteitenspeelgoed zoals de activiteitenkubus van Bigjigs en een andere aanrader zijn de stapeltorens van Trixie. Omdat de basis wiebelt een echt uitdaging.

De ontwikkeling bij een kindje gaat snel, is je kindje twee jaar dan kan hij steeds meer en is het leuk hem uit te dagen met speelgoed zo leert hij door te imiteren. Dat kan goed met bijvoorbeeld de camera van PlanToys en het wordt steeds leuker om te puzzelen. Neem nu de weerpuzzel van Plantoys waarbij je kindje al leert over de seizoenen én de achterkant van de puzzel gebruikt kan worden als sjabloon. Dit duurzame houten speelgoed is tijdloos waardoor het generaties mee gaat.

Verder heeft Muizenkindjes meer in het assortiment wat heerlijk is om mee te spelen tijdens koude dagen. Om in de winterstemming te blijven bijvoorbeeld het Polar balansbord van Tender Leaf Toys of de weer krijtjes van Crayon Box.

Terug naar blog

Reactie plaatsen