Duurzame traktatie/ Duurzaam uitdeelcadeau

Duurzame traktatie/ Duurzaam uitdeelcadeau

Waar vind ik een duurzaam uitdeel cadeau?

Tobias en Nina zitten op de peuterspeelzaal en wat me opvalt is dat er keer op keer weer uitdeelcadeautjes mee naar huis komen volledig in plastic verpakt. Letterlijk overal wordt plastic om heen gedaan, omdat dat leuk staat? Ik heb geen idee. We hebben de laatste jaren het uitdelen geheel plasticvrij gedaan, fijn voor nu maar ook fijn voor later als je kindje groot is. Hierbij tips voor een duurzaam uitdeelcadeau of een duurzame traktatie. We hebben van alles in het assortiment wat natuurlijk aangevuld kan worden met iets lekkers uit de buurtsuper. Ik vind het belangrijk dat het iets is wat lang meegaat en niet na een dag in de prullenbak belandt. Hieronder de leukste en duurzaamste uitdeelcadeautjes die Muizenkindjes in het assortiment heeft:

 

 

 

Ik heb laatst een klant gehad. Die koos om de stoepkrijt eieren van Bigjigs uit te delen aan de kinderen van het kinderdagverblijf. Een andere optie is ook om de krijtjes van Crayon Box te verdelen over verschillende papieren uitdeelzakjes.

 

Natuurlijk ben je  ‘goedkoper’ uit om troep via ali in te laten vliegen. ( onze cadeautjes beginnen bij €1.29 ) Maar word je daar echt beter van? Iets waarvan de achtergrond onduidelijk is en waar je je kind, en in dit geval het kind van een ander, mee laat spelen? Succes met uitkiezen! En heb je vragen? Of is iets niet voldoende op voorraad? Neem gerust contact op!

En voor de bloglezer die een grotere afname wil  ( +15 stuks ) overleg even wat ik kan betekenen voor je!

Terug naar blog

Reactie plaatsen