Duurzame kerst bij Muizenkindjes

Duurzame kerst bij Muizenkindjes

Waar vind ik een duurzaam cadeau voor onder de kerstboom?

Hoewel de Sint er nog niet is zijn we al bezig met de voorbereidingen voor de kerst. Bij onze Muizenkindjes thuis is dat een mooie gelegenheid om gezellig met elkaar thuis te zijn en bij de kerstboom lekker te spelen. Omdat Sinterklaas al geweest is en ze al het een en ander hebben gehad aan cadeautjes houden we het met de kerst wat kleiner. Een nuttig cadeau en een cadeau om mee te spelen. Een nuttig cadeau kan bijvoorbeeld iets zijn voor in bad of onder de douche. Vaak gaat het om het idee dat je ‘iets’ uit te pakken hebt. Op de verzorgingspagina hebben we verschillende opties van natuurlijke en plasticvrije items voor in de badkamer. Onze twee merken zijn Naïf en HappySoaps. We gebruiken ze zelf ook graag! Dus ideaal om cadeau te doen aan niet alleen een baby of kind maar ook aan een volwassene. Zo zorgen we samen voor natuurlijke producten in de badkamer.

 

Naast iets wat praktisch is, is het natuurlijk leuk om een cadeautje te geven. Zo staat de kerstpagina boordevol ideeën, ook gesorteerd op prijs. Wat dit jaar op het verlanglijstje staat van onze eigen Muizenkindjes is bijvoorbeeld de klei van Green Toys. De klei is biologisch en de toebehoren zijn allemaal gemaakt van gerecycled plastic. Super verantwoord en het staat garant voor lang speelplezier. Daarnaast natuurlijk onze nieuwe aanwinst Connetix. Met de start set kan je al zoveel moois maken. Het is open ended speelgoed waarbij elke invulling goed is.

 

Nog een paar leuke tips voor onder de kerstboom zijn bijvoorbeeld:

 

Naast dit leuks hebben we ook leuke hangers voor in de kerstboom van Pebble. Deze zijn fairtrade gemaakt door vrouwen in achterstandswijken in Bangladesh. Een mooi project. We hebben ook nog wat leuke kerstkaarten van Sidedish in het assortiment met een klein houten sneeuwpopje erbij.

Terug naar blog

Reactie plaatsen