Green Toys dump truck buitenspeelgoed

Waar vind ik duurzaam buitenspeelgoed?

Wat is leuk buitenspeelgoed?

Ben je op zoek naar duurzaam buitenspeelgoed? Kijk dan hieronder. Het buitenspeelgoed dat je bij Muizenkindjes vindt is speelgoed van gerecycled plastic, duurzaam gewonnen hout of siliconen. Omdat lijstjes zo handig zijn. Hier een lijstje dat super handig is de komende periode. Namelijk het antwoord op de vraag, wat is leuk buitenspeelgoed? Wat mij betreft is dat speelgoed wat een duurzame achtergrond heeft én niet zomaar kapot is. Laatst zag ik een schepje met een emmertje bij een supermarkt te koop voor nog geen 2 euro gemaakt van heel dun plastic. Snel kapot en super milieuonvriendelijk. Hieronder vind je het beste buitenspeelgoed voor jouw baby , dreumes , peuter of kleuter.

1) De Dump Truck van Green Toys
Wij hebben hem zelf in huis. Hij is oersterk en geschikt voor in de zandbak of op het strand. Tobias is er gek mee en hij wordt steeds opnieuw meegenomen en gaat straks mee op vakantie. Hij is gemaakt van gerecycled plastic waardoor het ook nog eens een stuk beter voor het milieu is.

2) De emmers van Green Toys
Ook deze hebben we in huis. Muizenkindjes heeft hem in het groen en in het roze beschikbaar. Een stevige emmer gemaakt van 100% gerecycled plastic. In de emmer zit een schepje, een harkje en een vormpje. Prima buitenspeelgoed voor in de zandbak of voor op het strand dat jaren meegaat.

3) De gieter van Scrunch
Leuk om de plantjes mee water te geven maar ook leuk om te gebruiken in de zandbak. Hij is gemaakt van 100% siliconen en daarmee super handig opvouwbaar en erg sterk.Je vindt hem hier.

Scrunch gieter

4) Het vrachtvliegtuig van Green Toys
Het vliegtuig is oerdegelijk en doet het goed op bijvoorbeeld gras. Is hij erg vies geworden van het buitenspelen? De producten van Green Toys mogen gewoon in de vaatwasser. Super handig!

5) Stoepkrijt
Wat buiten echt niet mag ontbreken is stoepkrijt. Muizenkindjes heeft stoepkrijt van Bigjigs in het assortiment en stoepkrijt van Grayon Box. Beide in een kartonnen verpakking en met een verantwoorde achtergrond.

Stoepkrijt Bigjigs

 

6) De vormpjes van Scrunch
De vormpjes van Srunch zitten in een handig netje om mee te nemen. Je kan kiezen voor de kleur roze of blauw.


7) Een bal
Uiteraard mag een bal niet ontbreken. We hebben ballen van het merk  Scrunch in het assortiment. De ballen zijn makkelijk op te blazen en als je ze leeg laat lopen zijn ze super handig mee te nemen. Je kan kiezen uit de kleur roze of blauw.


8) Een kegelset
Deze is van het merk Bigjigs. De kegels, van hout gemaakt, doen het goed op het gras. Ze hebben de vormen van verschillende bosdieren. Een leuk spelletje voor buiten om samen met je kindje te doen. Kegels zijn gemaakt van 100% FCS gecertificeerd hout. Je vindt de set hier.


9) Een frisbee
Deze is van het merk Scrunch. Een tijdloos spelletje voor in het park, op het strand of in het zwembad. Verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw. Gemaakt van 100% siliconen en daarmee oersterk.


10) Zandbak speelset
Als laatste maar niet minder leuk en ook super duurzaam. De zandbak set van PlanToys. Een speelset voor in de zandbak gemaakt van hout. Hij is zo vrolijk gekleurd! De set kan prima met zand en water alleen is het wel belangrijk hem droog op te bergen na het spelen. In het emmertje zit een schepje, een harkje en een zeef. Je vindt dit duurzame buitenspeelgoed hier.

Zandbak speelgoed PlanToys

Terug naar blog

Reactie plaatsen