De zak van Sinterklaas

De zak van Sinterklaas

5 december cadeaus

Wat geef je je kindje nou in de zak van Sinterklaas? Ik vind het altijd belangrijk dat het niet te veel is, dat het iets is waar ze lang wat aan hebben ( duurzaam ).  Onze Muizenkindjes mogen 2x hun schoen zetten en krijgen in de zak 2 cadeautjes. Ik schreef eerder al een blog over een duurzame Sinterklaas met daarin tips voor schoencadeautjes, klik hier. Wil je alle cadeautjes onder de 10 euro bekijken, klik dan hier. Met ruim 70 items in het assortiment is er voor ieder wat wils.

Om inspiratie op te doen voor de zak van Sinterklaas hierbij een top 10 van duurzame cadeau's voor 5 december:

1) De ijsjes van Tender Leaf Toys. Een mooie uitbreiding op de kinderkeuken waar bij ons thuis nog altijd veel mee gespeeld wordt. Je vindt hem hier.

 

2) Een houten klok van Tender Leaf Toys. Naast dat het een puzzel is kan je er ook op leren klokkijken. Daarmee gaat hij lang mee én ziet hij er ook nog eens super leuk uit. Je vindt hem hier.

3) Voor de wat grotere kinderen een puzzel van 100 stukjes van Scratch bijvoorbeeld de puzzel Oceaan of Jungle

 

4) Een knikkerbaan van Bigjigs. Maak eindeloos variaties met de baan die bestaat uit ruim 50 onderdelen. Je vindt hem hier.

5) De safari rugzak van Tender Leaf Toys. Een prachtig cadeau waar eindeloos mee gespeeld kan worden! Ga op avontuur met alles wat in de rugzak zit! Je vindt hem hier.

6) Wie houdt er niet van winkeltje spelen? Deze houten kassa is leuk met eventueel als aanvulling extra geld.

7) De boomhut van PlanToys. Stimuleer het fantasiespel met deze boomhut. Bij ons is huis wordt hij al bijna 2 jaar zo goed als dagelijks gebruikt.

8) Houten blokken om mee te spelen. We hebben ze in het thema sprookje en in het thema kasteel.

9) Nog zo'n klassieker voor eindeloos speelplezier. De kruiwagen van Tender Leaf Toys. Hij blijft leuk! Je vindt hem hier.

10) Voor de wat grotere kinderen zijn het vogelhuisje en de bijenhotel een leuk idee. Beide moet je zelf in elkaar zetten. Je vindt ze beide hier.

Terug naar blog

Reactie plaatsen