• Gratis inpakservice
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden
  • Webwinkelkeurmerk

Duurzaam

De augustus maand vloog voorbij! Wat hebben we een toffe tijd gehad op de camping. Isabel mocht weer een paar keer paardrijden en Tobias en Nina waren vooral dol op het strand. Het heerlijke op de camping is, is dat je altijd buiten bent. We hebben slechts 1 dag regen gehad waarin we veel spelletjes binnen speelden. Isabel had haar eenhoornkrijtjes mee van ons nieuw merk Crayon Box en Tobias en Nina waren druk met de blokken puzzel van Bigjigs.Ik wil jullie dit keer meenemen in het verhaal achter Muizenkindjes. Wat betekent duurzaam voor ons? Hoe kan je een duurzame(re) levensstijl creëren met kinderen? Duurzaam leven met kinderen is namelijk niet altijd even makkelijk.

Lees meer »

Vakantie!

Het is zover! Op het moment dat deze blog geplaatst wordt zijn we druk met de auto inpakken. Dakkoffer erop, aanhanger erachter, fietsen mee! We zijn 3 weken kamperen met zijn vijven. Dat betekent de komende weken (vrijwel) stil op social media en geen pakketjes versturen. Omdat het super tof zou zijn als er wel bestellingen blijven binnenkomen is er een actie in de maand augustus. Bestel je in de periode van 31 juli tot en met 21 augustus dan krijg je een gratis wiggly worm bij je bestelling ( we hebben er aardig wat op voorraad maar wel ‘zolang de voorraad strekt’). Geef bij het bestellen even aan welke kleur je voorkeur is, dan probeer ik daar rekening mee te houden.Vooral Tobias en Nina hebben al flink gespeeld met de camping van PlanToys. Het leukste is natuurlijk het poppetje in- en uit de slaapzak doen en als je de beentjes draait kan het poppetje zitten op het bankje bij het kampvuur. De boomhut wordt altijd tegelijkertijd uit de kast gepakt om nog langer te spelen. Een leuke voorbereiding op het kamperen en het buitenleven.

Lees meer »

Vanalles

Na alle kraamcadeau tips allereerst even wat huishoudelijke mededelingen. Zo is het vanaf nu mogelijk om met een creditcard te betalen. Ook is het mogelijk om een je favoriete artikelen te markeren en is het vanaf nu mogelijk producten een aantal sterren te geven. Nu hoop ik ook dat jullie dat gaan doen!

Lees meer »

Feest

April was een maand vol verjaardagen. Eerst die van opa Cor. Met alle ooms , tantes neefjes en nichtjes gingen we pannenkoeken eten. Een tafel van 17 man! Wat waren ze lief. Met een potloodje en een kleurplaat waren ze een hele tijd zoet.

Lees meer »

Lente

Wat gaat de tijd snel! We zijn een maand verder en het is lente! ( even de kou van de afgelopen dagen niet meegerekend ) Wat hou ik van dit seizoen! Als gezin zijn we zo veel mogelijk buiten. Ook met slechter weer spelen Isabel, Tobias en Nina graag buiten. Onze eigen Muizenkindjes worden zo groot. Tobias is nog steeds bezig met tandjes krijgen wat ons weer slapeloze nachten heeft bezorgd, Nina gaat heel voorzichtig wat woordjes zeggen en Isabel is goed opgeknapt na haar keel- en neusamandelen operatie. Ze mocht daarna even niet naar buiten en ik denk dat ze dat het ergst van alles heeft gevonden.

Lees meer »

Nieuws!

Wat een super leuke maand hebben we achter de rug! De pakket pagina is vernieuwd. Je kan nu zelf een pakket samenstellen naar wens en hoeft niet meer te wachten op een reactie met voorbeelden. Wist je dat alle producten die je in het pakket stopt een korting hebben van 10%? We hebben inmiddels zo’n 50 producten waar je uit kan kiezen. We hebben nog een kleine nieuwe levering van Pebble binnengekregen met super leuke knuffeltjes die het ook erg goed doen in de cadeaupakketten.

Lees meer »

We zijn gestart!

De eerste maanden van Muizenkindjes zijn een feit! We zijn oktober 2021 gestart onder een andere naam die we noodgedwongen hebben moeten wijzigen, iets waar we veel van geleerd hebben. Vlak na de verjaardag van de Sint konden we online onder de naam Muizenkindjes. Vol trots kunnen we zeggen dat we deze naam mogen voeren en het officieel geregistreerd staat als merk. 

Lees meer »