• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Winkel in Nunspeet

Nieuws!Heb je het al gehoord? Muizenkindjes heeft sinds half april een stukje eigen winkelruimte in de winkel Shop4All in Nunspeet. ( Shop in shop concept) Ben je opzoek naar speelgoed in Nunspeet? Zoek je een kraamcadeau in Nunspeet? Of een speelgoedwinkel in Nunspeet? Dan ben je van harte welkom bij Shop4All. Muizenkindjes mocht daar een leuke hoek inrichten met allemaal duurzaam speelgoed, duurzame kraamcadeautjes en allemaal duurzame items voor je baby, dreumes, peuter of kleuter.

Lees meer »

Buitenspeelgoed

Omdat lijstjes zo handig zijn. Hier een lijstje dat super handig is de komende periode. Namelijk het antwoord op de vraag, wat is leuk buitenspeelgoed? Wat mij betreft is dat speelgoed wat een duurzame achtergrond heeft én niet zomaar kapot is. Laatst zag ik een schepje met een emmertje bij een supermarkt te koop voor nog geen 2 euro gemaakt van heel dun plastic. Snel kapot en super milieuonvriendelijk. Hierbij een lijstje met een top 10 duurzaam buitenspeelgoed.  1) De Green Toys - Sand Play Set - Green of de Green Toys - Sand Play Set - Pink  van Green Toys staat wel op nummer 1. Een stevige emmer gemaakt van 100% gerecycled plastic. In de emmer zit een schepje, een harkje en een vormpje.

Lees meer »

De Decembermaand

Afgelopen weken waren er heel wat blije kindjes met gevulde schoentjes, zo mooi om te zien. Nina was erg blij met haar ijsjes van Tender Leaf Toys. Tobias met zijn vingerpopje van een leeuw ( hij noemt het zelf een liew) en Isabel kreeg een kwartet spel en snapte al snel hoe het werkte, zo leuk!

Lees meer »

Sinterklaas in aantocht

De dagen worden alsmaar korter en ondanks dat ik daar wel gevoelig voor ben komt er ook wel weer een hele gezellige tijd aan. Na het buitenspelen lekker warme chocomel drinken met rode neusjes en daarna samen torens bouwen of knutselen. Voor de erg natte dagen is het fijn om samen binnen spelletjes te spelen. Bijvoorbeeld met een balanceerspel van Trixie of die van Tender Leaf Toys zijn ze altijd even zoet. De spanning neemt toe want Isabel weet goed dat binnenkort Sinterklaas naar Nederland komt. Muizenkindjes heeft de Sinterklaas pagina al een tijdje ingericht waardoor je makkelijk ook op prijs kan zoeken. (bijvoorbeeld de schoencadeautjes tot 10 euro) Die categorie is na de laatste blog ook aardig uitgebreid met nieuwe items van Trixie. Hoe mooi is dat om de kleine schoentjes straks te kunnen vullen met een cadeautje wat een geheel verantwoorde achtergrond heeft?

Lees meer »

Herfst

Het is volop herfst en de regenachtige dagen wisselen zich gelukkig af met zon! Wij gaan het liefst zo veel mogelijk naar buiten, lekker in plassen stampen, blaadjes zoeken en kunstwerkjes van kastanjes maken. Terwijl het nog wel even duurt voordat alle blaadjes van de boom zijn gevallen zijn de eerste Sinterklaas cadeautjes al besteld.( tenminste daar ga ik vanuit als er gevraagd wordt om de gratis inpakservice met Sinterklaas papier) Ik ben zelf ook van het vroeg inkopen zodat ik zeker weet dat alles op tijd binnen is. Omdat de tijd hard zat gaat even wat aandacht voor de feestdagen. Wat zijn nou leuke cadeautjes voor in die kleine schoentjes en wat is leuk om te geven in de zak? Hoe vaak mag jouw kleintje zijn of haar schoen zetten? We hebben hier de regel 1x per week de schoen wat neerkomt op zo’n 3x in totaal. Meer dan genoeg vind ik. Natuurlijk gaat het dan om iets kleins. Een aantal tips uit het eigen assortiment van Muizenkindjes voor in de schoen zijn:

Lees meer »

Duurzaam

De augustus maand vloog voorbij! Wat hebben we een toffe tijd gehad op de camping. Isabel mocht weer een paar keer paardrijden en Tobias en Nina waren vooral dol op het strand. Het heerlijke op de camping is, is dat je altijd buiten bent. We hebben slechts 1 dag regen gehad waarin we veel spelletjes binnen speelden. Isabel had haar eenhoornkrijtjes mee van ons nieuw merk Crayon Box en Tobias en Nina waren druk met de blokken puzzel van Bigjigs.Ik wil jullie dit keer meenemen in het verhaal achter Muizenkindjes. Wat betekent duurzaam voor ons? Hoe kan je een duurzame(re) levensstijl creëren met kinderen? Duurzaam leven met kinderen is namelijk niet altijd even makkelijk.

Lees meer »

Vakantie!

Het is zover! Op het moment dat deze blog geplaatst wordt zijn we druk met de auto inpakken. Dakkoffer erop, aanhanger erachter, fietsen mee! We zijn 3 weken kamperen met zijn vijven. Dat betekent de komende weken (vrijwel) stil op social media en geen pakketjes versturen. Omdat het super tof zou zijn als er wel bestellingen blijven binnenkomen is er een actie in de maand augustus. Bestel je in de periode van 31 juli tot en met 21 augustus dan krijg je een gratis wiggly worm bij je bestelling ( we hebben er aardig wat op voorraad maar wel ‘zolang de voorraad strekt’). Geef bij het bestellen even aan welke kleur je voorkeur is, dan probeer ik daar rekening mee te houden.Vooral Tobias en Nina hebben al flink gespeeld met de camping van PlanToys. Het leukste is natuurlijk het poppetje in- en uit de slaapzak doen en als je de beentjes draait kan het poppetje zitten op het bankje bij het kampvuur. De boomhut wordt altijd tegelijkertijd uit de kast gepakt om nog langer te spelen. Een leuke voorbereiding op het kamperen en het buitenleven.

Lees meer »

Vanalles

Na alle kraamcadeau tips allereerst even wat huishoudelijke mededelingen. Zo is het vanaf nu mogelijk om met een creditcard te betalen. Ook is het mogelijk om een je favoriete artikelen te markeren en is het vanaf nu mogelijk producten een aantal sterren te geven. Nu hoop ik ook dat jullie dat gaan doen!

Lees meer »

Feest

April was een maand vol verjaardagen. Eerst die van opa Cor. Met alle ooms , tantes neefjes en nichtjes gingen we pannenkoeken eten. Een tafel van 17 man! Wat waren ze lief. Met een potloodje en een kleurplaat waren ze een hele tijd zoet.

Lees meer »

Lente

Wat gaat de tijd snel! We zijn een maand verder en het is lente! ( even de kou van de afgelopen dagen niet meegerekend ) Wat hou ik van dit seizoen! Als gezin zijn we zo veel mogelijk buiten. Ook met slechter weer spelen Isabel, Tobias en Nina graag buiten. Onze eigen Muizenkindjes worden zo groot. Tobias is nog steeds bezig met tandjes krijgen wat ons weer slapeloze nachten heeft bezorgd, Nina gaat heel voorzichtig wat woordjes zeggen en Isabel is goed opgeknapt na haar keel- en neusamandelen operatie. Ze mocht daarna even niet naar buiten en ik denk dat ze dat het ergst van alles heeft gevonden.

Lees meer »

Nieuws!

Wat een super leuke maand hebben we achter de rug! De pakket pagina is vernieuwd. Je kan nu zelf een pakket samenstellen naar wens en hoeft niet meer te wachten op een reactie met voorbeelden. Wist je dat alle producten die je in het pakket stopt een korting hebben van 10%? We hebben inmiddels zo’n 50 producten waar je uit kan kiezen. We hebben nog een kleine nieuwe levering van Pebble binnengekregen met super leuke knuffeltjes die het ook erg goed doen in de cadeaupakketten.

Lees meer »

We zijn gestart!

De eerste maanden van Muizenkindjes zijn een feit! We zijn oktober 2021 gestart onder een andere naam die we noodgedwongen hebben moeten wijzigen, iets waar we veel van geleerd hebben. Vlak na de verjaardag van de Sint konden we online onder de naam Muizenkindjes. Vol trots kunnen we zeggen dat we deze naam mogen voeren en het officieel geregistreerd staat als merk. 

Lees meer »