• Gratis inpakservice
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden
  • Webwinkelkeurmerk

Nieuwe items in de uitverkoop! Bekijk de sale pagina.Shop op leeftijdenOnze duurzame merken


Onze collectie duurzame speelgoedmerken wordt steeds groter. We besteden veel tijd en aandacht aan het vinden van de mooiste en beste merken. We kijken daarbij naar de duurzaamheid in materialen, maar ook naar het productieproces en arbeidsomstandigheden. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan een mooie en duurzame wereld.

Op de merkenpagina vind je een overzicht van alle merken die Muizenkindjes verkoopt.

 Cadeauverpakking

Wil je je bestelling leuk ingepakt ontvangen? Selecteer dan de inpakservice bij het product. Daar kun je dan aangeven of het voor een jongen, een meisje of neutraal is. Deze service bieden wij gratis aan en we zorgen ervoor dat het een feestelijk pakketje is!

 


Blog


Duurzaam

De augustus maand vloog voorbij! Wat hebben we een toffe tijd gehad op de camping. Isabel mocht weer een paar keer paardrijden en Tobias en Nina waren vooral dol op het strand. Het heerlijke op de camping is, is dat je altijd buiten bent. We hebben slechts 1 dag regen gehad waarin we veel spelletjes binnen speelden. Isabel had haar eenhoornkrijtjes mee van ons nieuw merk Crayon Box en Tobias en Nina waren druk met de blokken puzzel van Bigjigs.Ik wil jullie dit keer meenemen in het verhaal achter Muizenkindjes. Wat betekent duurzaam voor ons? Hoe kan je een duurzame(re) levensstijl creëren met kinderen? Duurzaam leven met kinderen is namelijk niet altijd even makkelijk.

Lees meer »

Vakantie!

Het is zover! Op het moment dat deze blog geplaatst wordt zijn we druk met de auto inpakken. Dakkoffer erop, aanhanger erachter, fietsen mee! We zijn 3 weken kamperen met zijn vijven. Dat betekent de komende weken (vrijwel) stil op social media en geen pakketjes versturen. Omdat het super tof zou zijn als er wel bestellingen blijven binnenkomen is er een actie in de maand augustus. Bestel je in de periode van 31 juli tot en met 21 augustus dan krijg je een gratis wiggly worm bij je bestelling ( we hebben er aardig wat op voorraad maar wel ‘zolang de voorraad strekt’). Geef bij het bestellen even aan welke kleur je voorkeur is, dan probeer ik daar rekening mee te houden.Vooral Tobias en Nina hebben al flink gespeeld met de camping van PlanToys. Het leukste is natuurlijk het poppetje in- en uit de slaapzak doen en als je de beentjes draait kan het poppetje zitten op het bankje bij het kampvuur. De boomhut wordt altijd tegelijkertijd uit de kast gepakt om nog langer te spelen. Een leuke voorbereiding op het kamperen en het buitenleven.

Lees meer »

Vanalles

Na alle kraamcadeau tips allereerst even wat huishoudelijke mededelingen. Zo is het vanaf nu mogelijk om met een creditcard te betalen. Ook is het mogelijk om een je favoriete artikelen te markeren en is het vanaf nu mogelijk producten een aantal sterren te geven. Nu hoop ik ook dat jullie dat gaan doen!

Lees meer »

Feest

April was een maand vol verjaardagen. Eerst die van opa Cor. Met alle ooms , tantes neefjes en nichtjes gingen we pannenkoeken eten. Een tafel van 17 man! Wat waren ze lief. Met een potloodje en een kleurplaat waren ze een hele tijd zoet.

Lees meer »

Lente

Wat gaat de tijd snel! We zijn een maand verder en het is lente! ( even de kou van de afgelopen dagen niet meegerekend ) Wat hou ik van dit seizoen! Als gezin zijn we zo veel mogelijk buiten. Ook met slechter weer spelen Isabel, Tobias en Nina graag buiten. Onze eigen Muizenkindjes worden zo groot. Tobias is nog steeds bezig met tandjes krijgen wat ons weer slapeloze nachten heeft bezorgd, Nina gaat heel voorzichtig wat woordjes zeggen en Isabel is goed opgeknapt na haar keel- en neusamandelen operatie. Ze mocht daarna even niet naar buiten en ik denk dat ze dat het ergst van alles heeft gevonden.

Lees meer »

Nieuwsbrief


Blijf in contact!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en aanbiedingen van Muizenkindjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, die maximaal 2 keer per maand verschijnt 🙂