• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Vakantie!

Gepubliceerd op 1 augustus 2022 om 09:00

Het is zover! Op het moment dat deze blog geplaatst wordt zijn we druk met de auto inpakken. Dakkoffer erop, aanhanger erachter, fietsen mee! We zijn 3 weken kamperen met zijn vijven. Dat betekent de komende weken (vrijwel) stil op social media en geen pakketjes versturen. Omdat het super tof zou zijn als er wel bestellingen blijven binnenkomen is er een actie in de maand augustus. Bestel je in de periode van 31 juli tot en met 21 augustus dan krijg je een gratis wiggly worm bij je bestelling ( we hebben er aardig wat op voorraad maar wel ‘zolang de voorraad strekt’). Geef bij het bestellen even aan welke kleur je voorkeur is, dan probeer ik daar rekening mee te houden.

Vooral Tobias en Nina hebben al flink gespeeld met de camping van PlanToys. Het leukste is natuurlijk het poppetje in- en uit de slaapzak doen en als je de beentjes draait kan het poppetje zitten op het bankje bij het kampvuur. De boomhut wordt altijd tegelijkertijd uit de kast gepakt om nog langer te spelen. Een leuke voorbereiding op het kamperen en het buitenleven.

Een kleine terugblik op de afgelopen maand. We mochten weer een aantal kraam cadeaupakketten maken. Voor kleine lieve baby's maar er wordt ook regelmatig gekozen om een voor de (aanstaande) mama verzorgingsproducten van Naïf toe te voegen. Zo maak je de baby én mama blij. De pakketten zijn ook leuk om te geven bijvoorbeeld op een babyshower. Voor het gemak zijn er ook nog een paar standaard pakketten toegevoegd. Je hoeft niks samen te stellen dan, hij is kant en klaar, wel zo makkelijk. Wil je zelf een pakket samenstellen klik dan hier. Wat vind je van de pakketten? Wat vind je van de optie de pakketten zelf samen te stellen? Is het overzichtelijk? Je reactie kan je hieronder achterlaten.

Vlak voor onze vakantie mocht ik ook een nieuw merk aankondigen! Namelijk Crayon Box. De super gave krijtjes hebben een geheel duurzame achtergrond en werden door onze (muizen) kindjes heel enthousiast ontvangen. Ze zijn er bijvoorbeeld in het thema zeemeermin en eenhoorn. Hoe vermaak je je kinderen in de vakantie? Nou, deze krijtjes zijn een groot succes! Om het af te maken kan je ook een tekenboekje erbij bestellen om de krijtjes in te proberen. Ook hebben we leuke stoepkrijtjes om lekker mee buiten te spelen. Een mooie en kleurrijke toevoeging aan het assortiment van Muizenkindjes.

We wensen je een fijne en zomerse augustus maand. Voor iedereen die nog op vakantie gaat, fijne vakantie en tot de 22e!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.