• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Vanalles

Gepubliceerd op 1 juli 2022 om 09:00

Na alle kraamcadeau tips allereerst even wat huishoudelijke mededelingen. Zo is het vanaf nu mogelijk om met een creditcard te betalen. Ook is het mogelijk om een je favoriete artikelen te markeren en is het vanaf nu mogelijk producten een aantal sterren te geven. Nu hoop ik ook dat jullie dat gaan doen!

Het reguliere beoordelingssysteem loopt via Webwinkelkeur. Muizenkindjes heeft het keurmerk en voldoet aan alle wettelijke eisen van een webwinkel. Als je een bestelling plaatst dan krijg je een aantal dagen nadat je bestelling verzonden is een mail met daarin een uitnodiging een review te schrijven. Ik word er erg blij van als dit ook gedaan wordt 😊. De meeste bestellingen worden verstuurd en daar hoor ik nooit meer wat van. Des te leuker is het om een beoordeling te ontvangen van wat je van de website vindt en natuurlijk van het ontvangen product. Ik betrap me er zelf ook op dat ik een review mailtje vaak negeer maar probeer er op te letten ze in te vullen omdat dat voor een webshop heel waardevol is!

 

We hebben een drukke maand achter de rug. Zo ging Isabel voor het eerst met een echte grote bus op schoolreisje, super spannend vond ze het. En we zijn met haar studiedag een dagje naar de dierentuin geweest. De tweeling en Isabel vonden het geweldig al was het behoorlijk warm!


De eerste echte warme dagen werd veel buiten doorgebracht. Natuurlijk hebben we zelf het e.e.a. uit het Muizenkindjes assortiment thuis om mee te spelen. Zo is Tobias helemaal weg van zijn Dumptruck en Nina volop druk met de vormpjes van Scrunch en de emmer van Greentoys. We merken dat zand en een beetje water vaak al genoeg zijn voor uren speelplezier in de tuin. Wist je dat we ook een super gaaf setje voor in de zandbak verkopen van PlanToys? Dit geweldige emmertje met toebehoren is gemaakt van hout en daarmee super sterk. Wat wel handig is, is om het na het spelen droog op te bergen.

 

Nog een maandje en dan gaan we lekker op vakantie met onze Muizenkindjes. Als eenmanszaak betekent dat dat de bestellingen eventjes moeten wachten tot ze verzonden worden. Vanaf 1 augustus zijn we weg dus alle bestellingen tot en met 29 juli worden op zijn laatst zaterdag 30 juli verstuurd.  In de volgende blog volgt wat meer informatie over de praktische kant.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.