• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Top 10 kraamcadeaus

Gepubliceerd op 1 juni 2022 om 08:58

Wat is een leuk kraamcadeau?

Deze blog wil ik aandacht besteden aan tips voor het geven van een kraamcadeau. Zelf hebben we 3 kinderen en 2 kraamperiodes gehad. Bij Isabel, de oudste, was dat een ‘normale’ periode en de tweede ronde met Tobias en Nina was dat natuurlijk in een rare periode, nét in een lockdown. De visite die langskwam zat achter het raam. We waren altijd blij met cadeautjes die we langere tijd konden gebruiken. Het viel me op dat we veel kleertjes in hele kleine maatjes kregen, super schattig maar Isabel was daar erg snel uit. Onze tweeling kon er gelukkig wat langer mee doen omdat ze nou eenmaal zelf een stuk kleiner waren. Ik vind het persoonlijk leuk een cadeautje te geven waar een baby/kindje wat langer wat aan heeft. Hieronder heb ik een lijstje samengesteld van kraamcadeautjes die leuk zijn om te geven en waar je als ouder ook echt wat aan hebt 😊 Ze staan niet per se in volgorde trouwens!

 

 

1 Een lieve knuffel/ rammelaar van Pebble

De knuffels van Pebble zijn allemaal handgemaakt en fijn zacht. De meeste rammelen wat het extra leuk maakt voor een baby. Isabel heeft (toevallig) een knuffel gehad van Pebble in de kraamweek en deze ligt na vier jaar nog steeds in haar bed.

2 Een handgemaakte bijtring

Hier in huis hebben we lang wat gehad aan bijtringen. Niet alleen met het doorkrijgen van tandjes maar in eerste instantie alleen maar om vast te grijpen. Tobias, die net 2 is, krijgt nu zijn hoektanden pas en is er nog steeds blij mee.

3 Sensory Tumbling van Plantoys

Deze  is erg leuk voor kindjes vanaf ongeveer een half jaar. Ze kunnen voelen aan een stofje, horen een rammelaartje en zien zichzelf in een spiegeltje. Dit soort cadeautjes zorgen voor lang speelplezier van de allerkleinsten.

4 Een houten trein

Niet direct voor een pasgeboren baby om mee te spelen maar wel een heel leuk accessoire voor op de kinderkamer. We kregen een houten trein die Isabel nog steeds op haar kamer heeft staan op een plankje. Deze van Trixie ziet er zo gezellig uit met alle dieren.

5 Een test setje Naïf

Wat was ik blij dat we deze hebben gehad in de kraamweek van Isabel. Ik stond er toen niet erg bij stil wat er allemaal voor troep in babyproducten kan zitten . De producten van Naïf zijn geheel op natuurlijk basis en al geschikt voor pasgeboren baby's.

6 Een grote hydrofiel van het Wee Gallery

Een grote hydrofiele doek is altijd fijn. We gebruiken ze voor Tobias en Nina na twee jaar nog steeds en ze zijn na heel veel 60 graden wasjes ( mee met de luiers) nog steeds goed. Heerlijk om ze mee af te drogen. Tijdens de borstvoedingsperiode kan zo’n doek gebruikt worden om discreet te voeden. Maar je kan er ook een schaduwplek mee creëren, een tent mee bouwen noem maar op! Deze doek van Wee Gallery is groot en er staan allemaal dieren op om te ontdekken.

7 Een baby boekje

Heerlijk zo’n zacht boekje dat lekker kraakt. Misschien niet iets wat jaren meegaat maar wel heel leuk tot zeker anderhalf jaar. De boekjes van Wee Gallery zijn heel leuk!

8 Een sleutelbos

Je kindjes eerste sleutels. Deze zijn altijd fijn en multifunctioneel. Ze zijn te gebruiken als ‘sleutel’ maar dienen ook prima om in te bijten bij doorkomende tandjes.

9 Een stapeltoren

Een stapeltoren doet het altijd goed. We hebben een aantal verschillende in het assortiment. Bijvoorbeeld deze van Mr. Lion.

10 Een groeimeter

Een groeimeter gaat helemaal lang mee op een baby/kinderkamer. Muizenkindjes heeft super mooie groeimeters van Wee Gallery in het assortiment. Bijvoorbeeld deze met de oceaandieren erop.

Naast deze opsomming is een pakketje samenstellen leuk! Je kan dan verschillende (kleine) cadeautjes kiezen. Bij Muizenkindjes heb je de keus uit standaard cadeaupakketten of kan je helemaal zelf een pakket samenstellen. Als je zelf een pakket samenstelt heb je keus uit ruim 60 items om toe te voegen, wij maken er een mooi pakket van en hij kan direct gegeven worden. Veel plezier met uitzoeken!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.