• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Feest

Gepubliceerd op 1 mei 2022 om 09:54

April was een maand vol verjaardagen. Eerst die van opa Cor. Met alle ooms , tantes neefjes en nichtjes gingen we pannenkoeken eten. Een tafel van 17 man! Wat waren ze lief. Met een potloodje en een kleurplaat waren ze een hele tijd zoet.

Daarna natuurlijk de verjaardag van onze tweeling. Tobias en Nina waren 18 april, tweede paasdag jarig en werden alweer 2! Wat zijn ze verwend, flink geshopt uit eigen winkel natuurlijk waaronder de kruiwagen van Tender Leaf Toys, de Car Transporter en ze mochten ook van Green Toys het een en ander uitpakken, wat een verwennerij.

 

Tweede paasdag was er een groot feest op de Kinderboerderij Vechtse Hoeve in Maarssen. Ik mocht ook deze keer sponsoren met 2 cadeaubonnen én een geweldige stapeltoren van PlanToys. Ze hebben een hele drukke dag gehad en hopelijk een mooie opbrengst voor de dieren en de bouw van het nieuwe hoofdgebouw.

 

Vorige week, 25 april de verjaardag van Paula, de oma van de Muizenkindjes. Onze leuke kraam - cadeaupakketten kunnen aangevuld worden met deze prachtige handgemaakte rammelaars/bijtringen van oma.

 

De maand is weer voorbij gevlogen. Hoe gaat het met Muizenkindjes zelf? Om naamsbekendheid op te bouwen kost veel tijd. De groei gaat langzaam maar beetje bij beetje krijgen we nieuwe volgers erbij. Dat is natuurlijk ontzetten tof als 'onbekende' personen je gaan volgen. Hóe leuk en hoe fijn dat ze Muizenkindjes gevonden hebben. Muizenkindjes heeft wel alle hulp nodig! Door te liken en, nog beter, te delen van berichten wordt het bereik groter waardoor we steeds wat beter zichtbaar zijn. Mijn dank is groot! Fijne zondag allemaal!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.