• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Lente

Gepubliceerd op 2 april 2022 om 14:58

Wat gaat de tijd snel! We zijn een maand verder en het is lente! ( even de kou van de afgelopen dagen niet meegerekend ) Wat hou ik van dit seizoen! Als gezin zijn we zo veel mogelijk buiten. Ook met slechter weer spelen Isabel, Tobias en Nina graag buiten. Onze eigen Muizenkindjes worden zo groot. Tobias is nog steeds bezig met tandjes krijgen wat ons weer slapeloze nachten heeft bezorgd, Nina gaat heel voorzichtig wat woordjes zeggen en Isabel is goed opgeknapt na haar keel- en neusamandelen operatie. Ze mocht daarna even niet naar buiten en ik denk dat ze dat het ergst van alles heeft gevonden.

We hebben kleine uitbreiding gehad van de collectie. Er zijn een aantal nieuwe artikelen toegevoegd waar fijn mee buiten gespeeld kan worden. Het emmersetje van Green Toys bijvoorbeeld. We hebben ook wat toegevoegd aan de pagina van Bigjigs.

De website heeft wat veranderingen ondergaan. Zo kan je nu een verlanglijstje maken! Deze optie was tot voor kort niet mogelijk maar nu wel. Wel zo handig als je je nog aan het oriënteren bent.  We hebben nog steeds een lente actie die loopt tot en met 2e paasdag, 18 april. Dat is ook de verjaardag van Tobias en Nina die dan alweer 2 jaar worden. Ik heb zelf al geshopt voor de tweeling en ik zal wat foto’s delen als het zover is dat ze het mogen uitpakken. Ik kan bijna zelf niet wachten om het te geven.

We zijn achter de schermen hard bezig om binnenkort onze collectie verder uit te breiden. Er raken een aantal zaken uitverkocht en dat vind ik niet zo netjes staan. In de SALE pagina zijn een aantal items toegevoegd die ruimte moeten gaan maken voor een nieuwere collectie, hier werkt de kortingscode ook nog op!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Paula Bod
een jaar geleden

Wat ziet het er fantastisch uit. Een plezier om te bekijken en te lezen.