• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Nieuws!

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 14:54

Wat een super leuke maand hebben we achter de rug! De pakket pagina is vernieuwd. Je kan nu zelf een pakket samenstellen naar wens en hoeft niet meer te wachten op een reactie met voorbeelden. Wist je dat alle producten die je in het pakket stopt een korting hebben van 10%? We hebben inmiddels zo’n 50 producten waar je uit kan kiezen. We hebben nog een kleine nieuwe levering van Pebble binnengekregen met super leuke knuffeltjes die het ook erg goed doen in de cadeaupakketten.

 

Het mooist en meest bijzonder zijn nog wel onze  nieuwe bijtringen die zelf gemaakt zijn door Paula de moeder van Sanne en de oma van de drie Muizenkindjes. Haken is een mooie afleiding in de pittige tijd op dit moment. Haken is altijd een hobby geweest en de bedjes van onze drie kindjes liggen vol met gehaakte producten van oma, zo mooi!

 

Afgelopen maand is het voor onze Isabel erg druk geweest. Ze gaat nu volledig naar school en zuigt alles in zich op. Ze wil zo graag leren schrijven maar zit pas in groep 1. Tobias en Nina zijn ontzettend hard de wereld aan het ontdekken en omdat ze precies onze doelgroep zijn kunnen we ons eigen aanbod goed testen! Zo worden de boomhut van PlanToys, de schildpad vormenstoof van Tender Leaf Toys en de ballerina tol van Plantoys met veel plezier gebruikt.

 

We kijken uit naar het voorjaar! We hebben een, kleine maar erg leuke, collectie van Scrunch binnen met leuk buitenspeelgoed en vergeet GreenToys niet wat ook leuk is voor in de zandbak of om mee in bad te spelen. Fijne dag en geniet van het zonnetje wat zich steeds vaker laat zien!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia Bousardt
een jaar geleden

Wat super leuk die zelfgehaakte spulletjes! Home made en verantwoord ♥️

Paula Bos
een jaar geleden

Ik heb met heel veel plezier deze rammelaars gemaakt.