• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

We zijn gestart!

Gepubliceerd op 1 februari 2022 om 11:17

De eerste maanden van Muizenkindjes zijn een feit! We zijn oktober 2021 gestart onder een andere naam die we noodgedwongen hebben moeten wijzigen, iets waar we veel van geleerd hebben. Vlak na de verjaardag van de Sint konden we online onder de naam Muizenkindjes. Vol trots kunnen we zeggen dat we deze naam mogen voeren en het officieel geregistreerd staat als merk. 

 

We zijn gestart met 7 merken en deze worden al langzaam uitgebreid. Inmiddels zijn het er 10. Zojuist is het nieuwste merk online gegaan, Scrunch! Fijn buitenspeelgoed van 100% natuurlijke materialen wat ook nog eens oersterk is.

 

We hebben een mooi plan om te groeien in 2022. Iedere maand zal er een blog/nieuwsbrief verschijnen. Daar kun je je voor aanmelden zodat je de laatste nieuwtjes, kortingsacties en updates van Muizenkindjes volgt. Hoe leuk is het als er bestellingen binnenkomen. Helemaal toen de eerste bestelling buiten onze kennissenkring binnenkwam. Zo gaaf dat een ‘onbekende’ ons zelf  heeft gevonden. Op het moment worden alle inkomsten geïnvesteerd in Muizenkindjes. Zodat we ons assortiment kunnen uitbreiden en daarmee meer duurzaam speelgoed en verzorgingsproducten kunnen aanbieden.

 

Muizenkindjes heeft het keurmerk van webwinkelkeur. Dat betekent dat de website een check heeft gehad en aan alle eisen voldoet waar een webshop aan moet voldoen. Dit wordt regelmatig gecontroleerd. We merken dat jammer genoeg de meeste klanten geen review achter laten, dit vinden we wel heel fijn! Zo kan Muizenkindjes leren en blijven verbeteren.

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Paula Bos
een jaar geleden

Heel veel succes en natuurlijk plezier met jullie webwinkel muizenkindjes. Ziet er prachtig uit en allemaal veranwoord speelgoed.