• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Buitenspeelgoed

Gepubliceerd op 1 april 2023 om 09:00

Omdat lijstjes zo handig zijn. Hier een lijstje dat super handig is de komende periode. Namelijk het antwoord op de vraag, wat is leuk buitenspeelgoed? Wat mij betreft is dat speelgoed wat een duurzame achtergrond heeft én niet zomaar kapot is. Laatst zag ik een schepje met een emmertje bij een supermarkt te koop voor nog geen 2 euro gemaakt van heel dun plastic. Snel kapot en super milieuonvriendelijk. Hierbij een lijstje met een top 10 duurzaam buitenspeelgoed. 

1) De Green Toys - Sand Play Set - Green of de Green Toys - Sand Play Set - Pink  van Green Toys staat wel op nummer 1. Een stevige emmer gemaakt van 100% gerecycled plastic. In de emmer zit een schepje, een harkje en een vormpje.

2) De gieter van Srunch. Leuk om de plantjes mee water te geven maar ook leuk om te gebruiken in de zandbak. Hij is gemaakt van 100% siliconen en daarmee super handig opvouwbaar en erg sterk.

3) De Dump Truck van Green Toys. Gemaakt van 100% gerecycled plastic. Hij is super stoer en geweldig om zand mee te vervoeren in de zandbak. Hij kan ook goed tegen water en er kan uren mee gespeeld worden. Wij hebben hem hier thuis ook en hij mag ook altijd mee op vakantie!

4) Om nog even in het straatje Green Toys te blijven. Het vrachtvliegtuig van Green Toys is oerdegelijk en doet het goed op bijvoorbeeld gras. Is hij erg vies geworden van het buitenspelen? De producten van Green Toys mogen gewoon in de vaatwasser. Super handig!

 

5) Wat buiten echt niet mag ontbreken is stoepkrijt. Muizenkindjes heeft stoepkrijt van Bigjigs in het assortiment en stoepkrijt van Crayon Box. Beide in een kartonnen verpakking en met een verantwoorde achtergrond.

6) De vormpjes van Scrunch. In een handig netje om mee te nemen zitten vier vormpjes. Je hebt keus uit de kleur roze of blauw.

 

7) Uiteraard mag een bal niet ontbreken. We hebben ballen van het merk Scrunch in het assortiment. De ballen zijn makkelijk op te blazen en als je ze leeg laat lopen zijn ze super handig mee te nemen. Je kan kiezen uit de kleur roze of blauw.

 

8) Een kegelset van het merk Bigjigs. De kegels, van hout gemaakt, doen het goed op het gras. Ze hebben de vormen van verschillende bosdieren. Een leuk spelletje voor buiten om samen met je kindje te doen. Kegels zijn gemaakt van 100% FCS gecertificeerd hout.


9) Een frisbee van het merk Scrunch. Een tijdloos spelletje voor in het park, op het strand of in het zwembad. Verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw. Gemaakt van 100% siliconen en daarmee oersterk.

 

10) Als laatste maar niet minder leuk en ook super duurzaam. De zandbak set van PlanToys. Een speelset voor in de zandbak gemaakt van hout. Hij is zo vrolijk gekleurd! De set kan prima met zand en water alleen is het wel belangrijk hem droog op te bergen na het spelen. In het emmertje zit een schepje, een harkje en een zeef.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.