• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Duurzaam cadeau eenjarige

Gepubliceerd op 1 februari 2023 om 09:00

Duurzame cadeautips voor een eenjarige.

Binnenkort een verjaardag van een kindje dat 1 wordt? Denk je, ik zoek een duurzaam cadeau voor een dreumes? Lees dan verder.


Bij een kindje dat 1 jaar wordt gaat de ontwikkeling super snel. Van een baby die vrijwel niks kan is hij uitgegroeid tot een kindje dat de wereld wil ontdekken. Ik hou van cadeautjes die een tijdje meegaan en niet na een maand, bij wijs van spreken, alweer in de kast verdwijnen. Hieronder dan ook een aantal tips van een cadeau voor een kindje van 1 waar het kindje ook echt een lange tijd wat aan heeft! Top 10 speelgoed voor een kind van 1 jaar:

1 ) Met stipt op nummer 1 de kubus van Bigjigs. Hierin is zo veel te ontdekken. Wij hebben zo’n kubus gehad voor onze tweeling en deze heeft bijna 2 jaar in de kamer gestaan. Keer op keer werd hij weer gebruikt en ontdekte ze weer wat nieuws.


2) Een houten trekfiguur bijvoorbeeld de happy puppy van PlanToys of een van de lieve dieren trekfiguren van Trixie. Je kindje zal rond het eerste jaar zijn eerste stapjes gaan zetten. Hoe leuk is het dat er dan en lief dierenvriendje met je kindje meeloopt. Zo’n trekfiguur doet het hier ook al jaren goed. Zo wordt het konijn van Trixie vaak verzorgd en mag hij af en toe mee naar buiten. Heerlijk voor het fantasiespel.

3) Speelgoed voor in bad. Heb je een bad? Dan is bijvoorbeeld de Ferry van Green Toys super leuk of de het bad speelgoed van PlanToys. Heb je geen bad dan is het nog steeds leuk om er mee te spelen onder de douche.


4) Speelgoed voor in de zandbak. Buiten spelen is altijd goed voor je kindje. Een zandbak in de tuin is vaak een groot succes. Speelgoed voor in de zandbak kan jarenlang gebruikt worden. Zeker het speelgoed van Green Toys dat gemaakt is van gerecycled plastic. Neem bijvoorbeeld het emmertje met inhoud of de stoere dump truck. Allemaal ideaal speelgoed voor in de zandbak.

5) Muziek maken is altijd een succes voor een eenjarige. Neem nou de xylofoon van PlanToys of doe het geluid van de regen na met de regenmaker van Tender Leaf Toys. Er is zo veel te ontdekken.

6) De eerste spelletjes zijn al leuk om te spelen met je dreumes. Bijvoorbeeld het visspel van Bigjigs. Probeer het samen en vang alle visjes en maak daarna de puzzel weer. Of neem de regenbogen van Bigjigs. Met dit open ended speelgoed kan je kindje eindeloos variëren en aangezien er geen regels aan verbonden zijn is alles goed. Ook kan je bijvoorbeeld met het spelletje domino van Trixie oefenen met de verschillende dieren. De echte spelregels komen later wel.


7) Puzzels zijn goed voor het ruimtelijk inzicht en met kleine puzzeltjes kan al jong geoefend worden. Neem bijvoorbeeld de puzzels van PlanToys. De giraffe puzzel of de zeedieren puzzel. Ook zijn de puzzels van Bigjigs uitermate geschikt, bijvoorbeeld de Transport Puzzel. Deze heeft dikke knoppen zodat je kindjes de stukjes makkelijk kan vasthouden. Een verticale stapelpuzzel van Trixie doet het ook goed. Je kindje leert over de verschillende dieren en kan ook los met de blokken spelen.

8) Een voertuig/vormenstoof ineen zoals deze van Trixie of de stoere van Green Toys. Ze zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden als auto om mee te spelen en tevens als vormenstoof. Een vormenstoof is goed voor het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek.

 

9)Een ander tijdloos cadeautje voor een eenjarige is natuurlijk een knuffel. Muizenkindjes heeft verschillende knuffels van het merk Pebble in het assortiment. Neem bijvoorbeeld de lieve koe of ga voor iets groters bijvoorbeeld deze stoere astronaut. Een klein knuffeltje is ook altijd leuk, bijvoorbeeld een olifantje of een kleine eenhoorn. Wie weet wordt dit wel het nieuwe beste vriendje van het kindje.

10) Houten dieren. Ze hebben verschillende vormen, kleuren en leer de verschillende namen. Van houten dieren kan je niet genoeg hebben omdat je ze bij allerlei ander speelgoed kan gebruiken. Neem bijvoorbeeld de houten zeedieren van PlanToys of de houten safari dieren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.