• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Frisse Start

Gepubliceerd op 1 januari 2023 om 14:00

Frisse start

Allereerst allemaal de beste wensen voor 2023! Dat het een mooi, gezond en duurzaam jaar mag worden.

Terugblik feestdagen
Wat hebben we genoten van de feestdagen. Allereerst Sinterklaas. Het gaf veel spanning in huis maar ook erg gaaf dat de Sint via de nieuwe dakkapel een zak met cadeautjes achterliet! Tobias was erg blij met zijn veerpont van Green Toys en Nina met haar Broodrooster van Tender Leaf Toys. Na heel wat ziek zijn konden we de kerst fijn als gezin samen vieren en samen met Opa Hans en Oma Paula. Fijn en dankbaar dat dat allemaal weer kon. Oud en nieuw was vooral erg rustig bij ons. Jeroen begon nieuwjaarsdag om 0500 dus we lagen er op tijd in. Ik vind het prima. Het meest gezellige vind ik wel het klaar maken van hapjes met de kinderen en die gezellig samen op eten op oudjaarsdag. Nu voor het 3e jaar op rij eten we met oudjaarsdag lekkere hapjes voor de tv. We doen dat nooit dus dat maakt het super speciaal voor de kinderen.

Terugblik kerstmarkt en sponsoractie
Half december hadden we natuurlijk de kerstmarkt! Een heel mooie en leerzame dag. Naast dat we onze mooie producten aan mensen uit de omgeving konden laten zien hebben we een hoop geleerd of wat wel- en niet mee te nemen. We hebben een hoop mensen mogen ontmoeten en wat blijkt er wordt ook besteld n.a.v. de kerstmarkt, super leuk!

Ook de sponsoractie voor Kinderboerderij Vechtse Hoeve in Maarssen was weer leuk om te doen! We mochten maarliefst 3 gelukkige blij maken met een cadeaubon, gefeliciteerd!

 

Uitbreiding cadeaupakketten
Mede omdat we zien dat de standaard pakketten het beste werken zijn er nog 13 nieuwe toegevoegd. Je vindt ze hier.

2023
We kijken uit naar een nieuw jaar! Er staat al het e.e.a. op de agenda, daarover later meer. Afgelopen week is er iets heel gaafs binnengekomen. Jeroen heeft een graveer/laser apparaat besteld waar hij nu hobbymatig mee aan de slag gaat. Wanneer hij dat goed onder de knie heeft is de bedoeling dat we binnenkort ook gepersonaliseerde items kunnen aanbieden, zo leuk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia Bousardt
5 maanden geleden

Wat gaaf dat graveer apparaat! Ben heel benieuwd hoe dat gaat worden en dat gaat zeker toffe dingen opleveren!!