• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

De Decembermaand

Gepubliceerd op 1 december 2022 om 09:00

Afgelopen weken waren er heel wat blije kindjes met gevulde schoentjes, zo mooi om te zien. Nina was erg blij met haar ijsjes van Tender Leaf Toys. Tobias met zijn vingerpopje van een leeuw ( hij noemt het zelf een liew) en Isabel kreeg een kwartet spel en snapte al snel hoe het werkte, zo leuk!


Kerst en de Kerstmarkt
De Sint is de deur nog niet uit of we bereiden ons al voor op de kerst. Voor Muizenkindjes staat er iets spannends voor de deur. 11 December staan we voor het eerst met een kraampje op een markt. De kerstmarkt in Breukelen. De markt is er van 1200 tot 1800 op de Kerkbrink en we hopen natuurlijk op mooi droog weer. Dus wil je ons ontmoeten, de producten in ‘het echt’ bekijken, dan is dat een mooie kans. ( langskomen kan natuurlijk ook nog altijd)

Uitbreidingen
Super gaaf dat we PlanToys konden uitbreiden vorige maand maar ook Bigjigs is weer aangevuld en Green Toys is uitgebreid! Dus hoe vind je nou het perfecte cadeau voor kerst? Natuurlijk bij Muizenkindjes. De producten van Green Toys zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en super sterk. Ze kunnen mee naar buiten, mee de zandbak in of mee in het bad. De producten kunnen de vaatwasser in, hoe makkelijk is dat.

Green Friday i.p.v. black Friday
Muizenkindjes deed niet mee aan black Friday maar aan Green Friday. Een deel van de omzet en bij aanmeldingen van de nieuwsbrief ging naar het planten van bomen. Een super mooi initiatief van Tree Nation. Hoewel het aanvankelijk helemaal stil leek te vallen voor black Friday konden we toch samen met jullie 12 bomen doneren. En ik ben van mening, alle beetjes helpen!

En omdat lijstjes nou eenmaal handig zijn hierbij een lijstje met een top 5 duurzame kerstcadeautjes:

 1 ) De hijskraan van PlanToys

 2 ) De bosbodemdoos van Tender Leaf Toys

3 ) De brandweerwagen van Green Toys

4 ) De liefste Kerst kabouter van Pebble
5 ) 
Het houten vliegtuig met de gezellige dieren van Trixie


Komend weekend vieren wij al pakjesavond. Voor ons gezin is de Sinterklaas periode dan ook lang genoeg geweest. Naast dat het super leuk is brengt het ook de nodige spanning met zich mee.

Dus voor nu, geniet van al het moois in  de december maand. Pakjesavond kerst en oud- en nieuw! Muizenkindjes wenst je mooie feestdagen en een fantastisch en gezond 2023!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.