• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Sinterklaas in aantocht

Gepubliceerd op 1 november 2022 om 09:00

De dagen worden alsmaar korter en ondanks dat ik daar wel gevoelig voor ben komt er ook wel weer een hele gezellige tijd aan. Na het buitenspelen lekker warme chocomel drinken met rode neusjes en daarna samen torens bouwen of knutselen. Voor de erg natte dagen is het fijn om samen binnen spelletjes te spelen. Bijvoorbeeld met een balanceerspel van Trixie of die van Tender Leaf Toys zijn ze altijd even zoet. De spanning neemt toe want Isabel weet goed dat binnenkort Sinterklaas naar Nederland komt. Muizenkindjes heeft de Sinterklaas pagina al een tijdje ingericht waardoor je makkelijk ook op prijs kan zoeken. (bijvoorbeeld de schoencadeautjes tot 10 euro) Die categorie is na de laatste blog ook aardig uitgebreid met nieuwe items van Trixie. Hoe mooi is dat om de kleine schoentjes straks te kunnen vullen met een cadeautje wat een geheel verantwoorde achtergrond heeft?

Nog maar twee weken en dan is de Sint echt in het land. Schoentje zetten, liedjes zingen, pepernoten eten en vooral veel warmte en gezelligheid. Wat fijn dat het allemaal weer kan. Maar hoe gaan jullie om met de spanning? Isabel vindt het allemaal reuze spannend en wordt daardoor erg druk. We zetten in totaal maximaal 3x een schoentje wat naar mijn idee meer dan genoeg én spannend genoeg is. Op school wordt er natuurlijk ook de nodige aandacht aan besteedt en in winkels ontkom je er niet aan. Heel leuk allemaal maar ook reuze spannend!

Muizenkindjes heeft niet stil gezeten. Achter de schermen is er het e.e.a. aangepast. Zo is het nu mogelijk om ook je bestelling achteraf te betalen met Klarna. En naast de super gave ( stiekem heel trots dat het kan) uitbreiding van Trixie en heel binnenkort een uitbreiding van PlanToys, is het nu ook mogelijk om iemand te verrassen met een (kraam) cadeautje dat door de brievenbus past! De ontvanger hoeft er niet voor thuis te blijven, wel zo handig. Zo’n pakket kan naar wens direct naar de gelukkige gestuurd worden met een persoonlijk kaartje erbij. Bekijk hier de pagina met alle brievenbuspakketten. Het leuke is, is dat de goedkoopste €10,50 kost. Voor een klein bedrag heb je dus al een duurzaam (brievenbus) cadeau.

In de nieuwsbrief is het al voorbij gekomen maar wat ook leuk is om te weten is dat je altijd langs kan komen om een product te bekijken. Laatst heeft iemand zelf een pakketje hier samengesteld omdat ze het fijn vond het even vastgehad te hebben., en dat begrijp ik! Hoe leuk is het als mensen langskomen en we het direct kunnen inpakken/meegeven. Het is uiteraard in (enorm) huiselijke sfeer met drie kindjes maar dat is wel zo gezellig 😊Mocht je een product willen kopen is het wel alleen mogelijk om via de site een bestelling te plaatsen maar dat kan ook gewoon ter plekke.

Wil jij geen update en actie missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Regelmatig zijn er speciale acties voor nieuwsbrieflezers. Hij is er maximaal 2x per maand dus je krijgt niet drie keer per week een mail ;-).  En vind je het leuk om foto's en filmpjes van de echte Muizenkindjes voorbij te zien komen, volg ons dan op social media. Hier is de link naar Instagram en Facebook. Om te helpen groeien kan je berichten liken, of helemaal fantastisch, delen. ( ik doe dan op de achtergrond een dansje )


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.