• Gratis inpakservice
  • Webwinkelkeurmerk
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Herfst

Gepubliceerd op 1 oktober 2022 om 09:00

Het is volop herfst en de regenachtige dagen wisselen zich gelukkig af met zon! Wij gaan het liefst zo veel mogelijk naar buiten, lekker in plassen stampen, blaadjes zoeken en kunstwerkjes van kastanjes maken. Terwijl het nog wel even duurt voordat alle blaadjes van de boom zijn gevallen zijn de eerste Sinterklaas cadeautjes al besteld.( tenminste daar ga ik vanuit als er gevraagd wordt om de gratis inpakservice met Sinterklaas papier) Ik ben zelf ook van het vroeg inkopen zodat ik zeker weet dat alles op tijd binnen is. Omdat de tijd hard zat gaat even wat aandacht voor de feestdagen. Wat zijn nou leuke cadeautjes voor in die kleine schoentjes en wat is leuk om te geven in de zak? Hoe vaak mag jouw kleintje zijn of haar schoen zetten? We hebben hier de regel 1x per week de schoen wat neerkomt op zo’n 3x in totaal. Meer dan genoeg vind ik. Natuurlijk gaat het dan om iets kleins. Een aantal tips uit het eigen assortiment van Muizenkindjes voor in de schoen zijn:

* De Mini Camera van PlanToys

* Natuurlijk de Wiggly Worm van Bigjigs

* Het walvissen fluitje van PlanToys

* Het puzzel beertje om aan- en uit te kleden van Bigjigs

* Of voor de hele kleintjes een rammelaar van Trixie

Een aardige verwennerij voor de kleintjes en ik ben ook van mening dat er geen overload  aan cadeaus moet zijn. Een kind weet vaak niet meer waar hij moet spelen én het is totaal niet duurzaam. Op 5 december maximaal 2 cadeautjes per kind is helemaal prima. Natuurlijk kijken wij voor onze eigen kindjes eerst in het assortiment van Muizenkindjes 😊

Een top 10 cadeautjes voor in de zak van Sinterklaas waar je kindje echt lekker mee kan spelen én wat natuurlijk een geheel verantwoorde achtergrond heeft zijn de volgende. Hier komt íe :

Top 10 cadeaus voor 5 december ( max 20 euro)

1 De stoere dino krijtjes:  Crayon Box - Dinosaur Crayons

2 Een ouderwets spelletje boter kaas en eieren: Tender Leaf Toys - Tic Tac Toe

3 De regenmaker van Tender Leaf Toys - Rainmaker

4 Een fijne knuffel van Pebble - Unicorn Rattle

5 Een mooie houten puzzel met zeedieren:  PlanToys - Sea Life Puzzle

6 Een hamer bank  Bigjigs - Hammer Bench

7 Een gave 'OUCH' puzzel Tender Leaf Toys - Ouch! Puzzle

8 Speelgoed voor in bad Green Toys - Tugboat Red Handle

 

10 Een spelletje domino: Trixie - Domino

Zo, dat was een hele opsomming. Om het makkelijk te maken hebben we een aparte Sinterklaas pagina waar alle relevante items op prijs staan gesorteerd. Wil je het ingepakt hebben? Geef dat bij het bestellen per item aan. Je kan dan kiezen of je Sinterklaas papier wil, of inpakpapier voor een andere gelegenheid. Fijne oktober maand!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.